Stranica za članove

Sadržaj ovog dijela stranice rezerviran je za članove.
Kao član imate mogućnost prijave u aplikaciju i prijave ture koju ste savladali.
Članovima je dostupna i rang ljestvica sa postignućima ostalih članova jer se svaka prijavljena tura boduje (jedan bod za laku turu, dva boda za srednju i tri boda za težu turu) i zbraja za ukupni poredak.

Za izradu novog korisničkog računa trebate upisati svoje korisničke podatke u donji desni obrazac (Registracija).

Stranica za članove sa rang ljestvicom savladanih tura

Prijava korisnika

Zaboravili ste lozinku?

Registracija

Uvjeti korištenja

 1. Opći uvjeti korištenja:
  1. Aureus Mons (www.aureusmons.org, u daljnjem tekstu: web servis) postavlja uvjete korištenja koji vrijede za sve registrirane korisnike web servisa, koji su dužni prilikom registracije pažljivo pročitati te se u daljnjem korištenju strogo pridržavati istih. Web servis zadržava pravo izmjene i/ili dopune uvjeta u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave.
 2. Autorska prava:
  1. Web servis, te sav sadržaj istog je autorsko djelo čiji su vlasnici odnosno upravitelji Tehnička škola Požega i Obrtnička škola Požega (u daljnjem tekstu: upravitelj). Registriranim korisnicima web servisa je dozvoljeno korištenje svog sadržaja u osobne i nekomercijalne svrhe. Strogo je zabranjena distribucija sadržaja bez izričitog pristanka upravitelja web servisa u pismenom obliku.
 3. Registracija:
  1. Registracija korisnika na web servis je omogućena svim posjetiteljima na način da popune registracijski obrazac i/ili se prijave putem postojećeg Facebook profila na web servis. Prilikom registracije korisnik je obavezan navesti valjanu vlastitu email adresu. Ukoliko posjetitelj ne želi navesti neke od traženih podataka i/ili se ne slaže sa uvjetima korištenja njegova registracija neće biti provedena.
  2. Posjetitelj postaje registriranim članom web servisa nakon što ispuni registracijski obrazac, složi se sa uvjetima korištenja te na ranije navedenu email adresu primi obavijest o uspješnoj registraciji.
  3. Registrirani korisnici imaju mogućnost u svakome trenutku prekinuti svoje članstvo na web servisu što znači da više neće imati pristup korisničkom profilu te se brišu svi ranije predani podaci vezani uz isti.
  4. Upravitelj se obvezuje da će poštivati privatnost i anonimnost svakog registriranog korisnika te da neće javno distribuirati njegove osobne podatke bez pristanka istog. Upravitelj zadržava pravo obrade i objave korisničkih podataka koji su u skladu uporabe web servisa, ali ne otkrivaju identitet korisnika.
 4. Cookies (Kolačići):
  1. U vidu što bolje funkcionalnsti, web servis na računalo korisnika pohranjuje informacije, odnosno postavke web stranice u obliku tekstualnih datoteka (tzv. Cookies / Kolačići).
Turistička zajednica Požeško-slavonske županije. Turistička zajednica Hrvatske